10 pacientë me koronavieus në gjendje të rëndë në Spitalin e Pejës

218 pacientë të shtrirë në Spitalin e Pejës, 10 në gjendje më të rëndë.

Gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Pejës kanë qenë të hospitalizuar 218 pacientë, raporton Gazeta Express.

87 pacientë të shtrirë janë të infektuar me COVID-19, prej tyre 62 janë me oksigjeno-terapi ndërsa 2 në ventilim mekanik joinvaziv.

Lexo Edhe:
Çmimi marra mendës i çantës Louis Vuitton në formë avioni
10 pacientë janë në gjendje më të rëndë shëndetësore.

Njoftimi i plotë i Spitalit të Pejës:

Puna gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë përmes shifrave më kryesore:

– 436 Vizita Specialistike;

– 38 Pranime;

– 218 Pacientë të Hospitalizuar;

– 8 Lindje, 4 vajza dhe 4 djem;

– 8 Operacione;

– 45 Hemodijaliza;

– Analiza: 238 pacientë që kanë bërë 3,351 analiza;

-186 Shërbime Radiologjike dhe atë: 125 Rëntgena, 42 Ultrazëra, 17 CT-ja dhe 2 Mamograf;

– 18 vizita vizita specialitike Fiziatrike dhe 57 shërbime fiziatrike;

Të dhënat aktuale për pacientët me Covid-19:

– 87 pacientë me Covid 19 të shtrirë;

– 62 pacientë me Covid 19 në Oksigjenoterapi;

– 2 pacientë me Covid 19në CPAP;

– 10 Pacientë me Covid 19në gjendje më të rëndë;

– 4 pacientë me Covid 19 janë shëruar gjatë 24 orëve të fundit.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey