13 tetovarë dalin nga izolimi dhe ikin për gurbet, ishin me virus

Policia në Tetovë njoftoi se gjatë dy ditëve të fundit 14 veta që ishin në izolim shtëpiak për shkak infektimit me koronavirus janë larguar jashtë vendit.

Sipas SPB Tetovë, shumica prej tyre janë me punë jashtë vendit dhe kishin ardhur për pushime verore.

Nga 9 personat që ishin në izolim, vetëm njëri ka dal pozitiv, por të tjerët familjarë të tij ishin vënë në izolim disa ditor.

Policia gjatë kontrolleve në terren ka zbuluar se personat nuk ishin në shtëpi.(INA)

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey