PËRSE JU THA PËSHTYMA KRYEMINISTRIT?!

Nga Ylli MANJANI

Një arrest shtëpie dhe u mek… Flet e shkruan jerm. Vaj halli po të ishte më e madhe gjëma!!

Kërkon drejtësi të pavarur nga “… diplomatët”?!

Me cilët diplomatë ta ketë vallë?! Me Rusët?!

Si u bënë të këqij krejt pa pritur këto Ambasadorët?! Ata na bënë reformën, kushtetutën!

Vërtetë nuk kemi parë asgjë, akoma! Zgërlaqja e Rilindjes dhe poshtërsitë e politikës do bëhen gjithnjë e më të dukshme…

Të presim e të shohim!

Ndërkohë, për çështjen Tahiri vërtetë do duhet të presim deri në fund! Deri sa të ketë një vendim gjyqësor të formës së prerë!

13 maj 2018 (gazeta-Shqip.com)Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk May 13, 2018 10:32 am ne Njoftime. ne link https://lajme.mk/?p=105636
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit