TV BERATI LAJME: BERAT, SHKATEROHET RRUGA “P.N. LUARASI”: SHQETESIM PER BANORET

TV BERATI LAJME: BERAT, SHKATEROHET RRUGA “P.N. LUARASI”: SHQETESIM PER BANORET DHE NXENESIT E SHKOLLESBehu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk May 15, 2018 12:28 am ne Video. ne link https://lajme.mk/?p=107513
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit