​Agimi i Artë: Ushtria të arrestojë Ciprasin për tradhti

Të intervenojë ushtria që të parandalohet kjo tradhti dhe të arrestohet kryeministri, ministri i Mbrojtjes dhe presidenti, bëri thirrje deputeti i Agimit të Artë, Konstatntinos Barbarusis gjatë debatit në Parlamentin grek, derisa me kërkesë të kryetarit të Parlamentit dhe në pajtim të partive të tjera, Agimi i Artë nuk do të marrë pjesë në pjesën […]Origjina lajmit : TetovaSot – TetovaSotBehu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk June 15, 2018 3:25 pm ne Lajme. ne link https://lajme.mk/?p=138157
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit