Marrëveshja Maqedoni-Greqi, publike për qytetarët

Për Qeverinë e Maqedonisë, gjëja më e rëndësishme është që me Marrëveshjen me Greqinë janë mbrojtur dinjiteti, identiteti kombëtar, kulturor dhe i përgjithshëm i popullit maqedonas. Ato bazohen në dispozitat e nenit 1 të Marrëveshjes, e cila pasi mori dritë jeshile në seancën e djeshme të qeverisë, u bë publike edhe për opinionin. Neni 1, […]Origjina lajmit : TetovaSot – TetovaSotBehu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk June 15, 2018 4:34 pm ne Lajme. ne link https://lajme.mk/?p=138263
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit