Nënlokja shqiptare, 73-vjeçare nga Shkupi shpallet “terroriste” dhe nuk mund të merr nënshtetësinë, Agim Nuhiu ende pa përgjigje!

Naomi Campbell, mbretëreshë mbrëmje
Naomi Campbell, mbretëreshë mbrëmje
Qytetarët shqiptarë të Maqedonisë ende keqtrajtohen dhe diskriminohen nga ana e Ministrisë së Punëve të Brendshme. Portali, Amerika-Radio mëson ekskluzivisht se nga nga 1.000 kërkesat e fundit të qytetarëve shqiptar për marrje të nënshtetësisë së Maqedonisë, 90 përqind prej tyre nga Ministria e Brendshme dhe Drejtoria për Zbulim dhe Kundërzbulim, janë refuzuar automatikisht pa asnjë […]Origjina lajmit : TetovaSot – TetovaSotBehu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk June 13, 2018 2:10 pm ne Lajme. ne link https://lajme.mk/?p=135031
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit