Papa flet “shkoqur”: Familja është një, e formuar nga burri dhe gruaja!

“Familja është vetëm një, e formuar nga një burrë dhe një grua”. Kështu tha Papa Françesku kur foli në Forumin Familjar të mbajtur sot në Romë.

“Sot është e dhimbshme të themi – tha Ati i Shenjtë – se po flasim për familje të larmishme, të llojeve të ndryshme të familjes”.

Po, është e vërtetë se familja e fjalës është analoge dhe ka familje të yjeve, ajo e drunjve, ajo e kafshëve por familja, imazhi i Zotit, burri dhe gruaja, është një”, theksoi ai në atë që duket një mesazh i drejtpërdrejtë për komunitetin LGBTI, kundër së cilit është Vatikani.

16 qershor 2018 (gazeta-Shqip.com)Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk June 16, 2018 8:15 pm ne Bota. ne link https://lajme.mk/?p=140451
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit