Teatri Kombëtar, është pjesë e memories kombëtare

Nga Agim Jazaj-Teatri Kombëtar është Vlerë Kombëtare, pse jo dhe Pjesë e Memorjes Kombëtare. Ai nuk është vetëm pronë e aktorëve, dhe pjesëz së tij, por është pronë e gjithë shqiptarëve, e atyre që e duan Shqipërinë, jo e atyre që kërkojnë: Të rrënojnë, gremisin, urrejnë, grabisin dhe plaçkitin Shqipërinë, të fshijnë nga faqja e dheut çdo vlerë, të trashëguar dhe pasuruar, të zëvendësojnë vlerat me antivlerat…

Bota e civilizuar dhe e emancipuar, shtete më të mëdhenj se ne, i ruajnë si thesare dhe visare, objektet e vjetra, Tempuj edhe në mes të qyteteve europiane…

Kush fshin të djeshmen, do të fshihen nga e nesërmja!…



Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk June 16, 2018 6:53 pm ne Video. ne link https://lajme.mk/?p=140273
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit