Janushev: Barazimi i integrimit dhe marrëveshjes, nënçmim

Janushev: Barazimi i integrimit dhe marrëveshjes, nënçmim

VMRO-DPMNE-ja thotë se është “pro” BE-së dhe NATO-s por kundër marrëveshjes, siç e quajnë ato, kapituluese më Greqinë. Nga partia e Mickoskit thonë se është nënçmuese që kundërshtimi i marrëveshjes me Greqinë të barazohet me refuzim të vlerave evropiane.

Pjesa më e madhe e qytetarëve është për integrim në NATO dhe BE por fuqishem i kundërvihet marrëveshjes kapituluese të cilën e nënshkruat me fqiun tonë jugor. Marrëveshja të cilën e nënshkruat me Greqinë nënkupton fshirje të identitetit maqedonas. Me marrëveshjes kapituluese ndryshohet emri i Republikës së Maqedonisë, ndryshohet Kushtetuta, gjuha maqedonase, nacionaliteti maqedonas, kultura, historia dhe tradita maqedonase. Të barazohet mospajtimi me një marrëveshje të këtillë të dëmshme, me mos-pranimin e vlerave evropiane, është nënçmim i paparë i popullit maqedonas” – deklaroi Igor Janushev, sekretar i përgjithshëm i VMRO-DPMNE-së.

Janushev: Barazimi i integrimit dhe marrëveshjes, nënçmim
Janushev: Barazimi i integrimit dhe marrëveshjes, nënçmim


Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk August 30, 2018 9:51 pm ne Lajme. ne link https://lajme.mk/?p=141477
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit

One comment

  1. Like!! Great article post.Really thank you! Really Cool.