VMRO: Shpallja e Ligjit për gjuhët në Gazetën Zyrtare, vepër penale

VMRO: Shpallja e Ligjit për gjuhët në Gazetën Zyrtare, vepër penale

Rreth shpalljes së Ligjit për Gjuhët në Gazetën zyrtare ka reaguar edhe VMRO-DPMNE-ja opozitare duke paralajmëruar se kjo është vepër penale për të cilën mund të përfundohet në burg.

“Paralajmërojmë drejtorin e Gazetës Zyrtare, Martin Kostovski se shpallja e Ligjit për gjuhët në Gazetën Zyrtare është vepër penale për të cilën shkohet në burgë dhe të cilën e bartë drejtori I Gazetës zyrtare dhe të gjithë të involvuarit e tjerë”, thuhet në reagimin e VMRO-DPNE-së. Nga kjo parti theksojnë se LSDM-ja edhe njëherë ka dhunuar demokracinë dhe ka shkelur rendin kushtetues në Republikën e Maqedonisë.

VMRO: Shpallja e Ligjit për gjuhët në Gazetën Zyrtare, vepër penale
VMRO: Shpallja e Ligjit për gjuhët në Gazetën Zyrtare, vepër penale


Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk January 15, 2019 12:16 pm ne Lajme. ne link https://lajme.mk/?p=141511
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit

One comment

  1. Like!! Really appreciate you sharing this blog post.Really thank you! Keep writing.