Besnik Krapi ftohet në Akademinë Evropiane të filmit

Besnik Krapi ftohet në Akademinë Evropiane të filmit

Besnik Krapi ftohet në Akademinë Evropiane të filmit
Besnik Krapi ftohet në Akademinë Evropiane të filmit

Producenti dhe aktori Kosovar Besnik Krapi është i ftuari i radhës i Akademisë Evropiane të Filmit. Kontributi i tij në fushën e kinematografisë si producent dhe aktor është mjaft i njohur në rajon dhe më gjerë.

Besnik Krapi ftohet në Akademinë Evropiane të filmit
Besnik Krapi ftohet në Akademinë Evropiane të filmit

Akademia Europiane e Filmit është themeluar në vitin 1989 me drejtorin e parë Ingmar Bergman bashkë me anëtarët tjerë themelues si Pedro Almodovar, Lindsay Anderson, Bernardo Bertolucci, Sir Ben Kingsley, Andrzej Wajda, Wim Wenders etj.

Me këtë anëtarësim Kosova e rritë në 24 numrin e anëtarëve në këtë institucion prestigjioz.

Besnik Krapi ftohet në Akademinë Evropiane të filmit
Besnik Krapi ftohet në Akademinë Evropiane të filmit


Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk April 17, 2019 4:34 pm ne Kurioz. ne link https://lajme.mk/?p=141685
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit