Kryeministri Zaev thërret investitorët për prodhim kanabisi

Kryeministri Zaev thërret investitorët për prodhim kanabisi

Kryeministri Zaev thërret investitorët për prodhim kanabisi
Kryeministri Zaev thërret investitorët për prodhim kanabisi
Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, ka ftuar të gjithë ata që kanë resurse për të investuar në prodhimin e kanabisit.

Ai ka theksuar se etika dhe ligji në Maqedoni e lejojnë kultivimin e kanabisit për qëllime mjekësore.

Sipas tij, pritet që nga kjo të hapen vende të reja pune. “Është e lejuar me ligj, jo vetëm në Maqedoni, por edhe në shumë vende tjera të botës. Ka përfitime prej saj në trajtime dhe është e pranuar në mjekësinë tonë dhe Organizatën Botërore të Shëndetësisë”, ka thënë Zaev.

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut ka thënë se është i bindur që deri në fund të majit do të ketë hyrje në shkëmbimin e jashtëm nga eksporti në kabanisin e thatë se vajit të kanabisit në tregjet e Polonisë dhe Gjermanisë.Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk April 17, 2019 5:57 pm ne Lajme. ne link https://lajme.mk/?p=141870
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit