Më 9 Maj shqiptarët do ta dridhin Ballkanin, kerkohet lirimi i Komandant Sokolit me shokë

Më 9 Maj shqiptarët do ta dridhin Ballkanin, kerkohet lirimi i Komandant Sokolit me shokë

Më 9 Maj shqiptarët do ta dridhin Ballkanin, kerkohet lirimi i Komandant Sokolit me shokë
Më 9 Maj shqiptarët do ta dridhin Ballkanin, kerkohet lirimi i Komandant Sokolit me shokë

Nga Erald Selca/
Me 09 Maj protestohet kudo në trojet tona për Grupin e Kumanovës
April 15, 2019 Janina Press 305 Views 0 Comments
Ti përkrahim dhe mos ti harrojmë Trimat e Betejës së Kumanovës

Më 9 Maj shqiptarët do ta dridhin Ballkanin, kerkohet lirimi i Komandant Sokolit me shokë
Më 9 Maj shqiptarët do ta dridhin Ballkanin, kerkohet lirimi i Komandant Sokolit me shokë

Populli shqiptar kudo ku ndodhet vegjelia dhe politika jonë organizatat e ndryshme dhe ato të të drejtave të njeriut nuk duhet asesi ti harrojnë pengjet politike në IRJM dhe dëshmoret e09 majit 2015 të të cilet tashme kanë hyrë në histori të mëmëdheut .

Me 09 maj në Ferizaj do protestohet paqesisht dhe do ketë një marsh protestues për djemtë tanë andaj populli të dal në menyre dinjitoze e mos ti harrojmë dalëzotesit e trojeve arbërore shumë nga ta djemë me përvoja luftarake në sa e sa beteja e duke lenë dhe gyrbetin .
Marshe të tilla protesta të tilla do ketë dhe Gjakovë , Pejë , Gjilan Prishtinë , Shkup , Tiranë e gjetiu …

Deri tani për keqeardhje është heshtja e medias por dhe qarqeve atdhetare e kjo nuk ju bën nder .

Vlerat duhet përkrahur me mish e shpirt me nder dhe pastërti se çeshtja kombëtare ju takon të gjithëve .
Liri për Çlirimtaret , Drejtësi ndërkombëtare !Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk April 17, 2019 4:29 pm ne Kurioz. ne link https://lajme.mk/?p=141668
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit