Mrekulli në Dubai, pyll brenda kompleksit (FOTO)

Mrekulli në Dubai, pyll brenda kompleksit (FOTO)

Mrekulli në Dubai, pyll brenda kompleksit (FOTO)
Mrekulli në Dubai, pyll brenda kompleksit (FOTO)
Dubai vazhdon të përcaktojë luksin dhe kjo vërtetohet më së miri me kompleksin më të ri që po ndërtojet.

“Rosemont Hotel and Residences” po ndërtohet në një sipërfaqe prej 609 km katror dhe protet të hapë dyert në vitin 2018.

Ky kompleks do të përbëhet nga dy kulla 47 katëshe, hotel, rezidenca, plazh artificial, ambiente argëtimi dhe një pishinë prej qelqi, e vendosur mbi rrugët e Dubait.

Por, e veçanta e këtij kompleksi do të jetë ndërtimi i një pylli, me një sipërfaqe prej 23 km katrorësh, një risi për një vend si Dubai, i vendosur mes shkretëtirash.

Ky kompleks është projektuar nga “ZAS Architects” dhe ndërtimi i tij do ët kushtojë rreth 500 milionë dollarë.

Mrekulli në Dubai, pyll brenda kompleksit (FOTO)
Mrekulli në Dubai, pyll brenda kompleksit (FOTO)
Mrekulli në Dubai, pyll brenda kompleksit (FOTO)
Mrekulli në Dubai, pyll brenda kompleksit (FOTO)
Mrekulli në Dubai, pyll brenda kompleksit (FOTO)
Mrekulli në Dubai, pyll brenda kompleksit (FOTO)
Mrekulli në Dubai, pyll brenda kompleksit (FOTO)
Mrekulli në Dubai, pyll brenda kompleksit (FOTO)


Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk April 17, 2019 6:08 pm ne Kurioz. ne link https://lajme.mk/?p=141902
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit