POLITIKANËT,KENGETARET, BIZNESMENËT SHQIPTARË PO DERDHIN PARA, SHQIPTARIA PO VARFËROHET

POLITIKANËT,KENGETARET, BIZNESMENËT SHQIPTARË PO DERDHIN PARA, SHQIPTARIA PO VARFËROHET

POLITIKANËT,KENGETARET, BIZNESMENËT SHQIPTARË PO DERDHIN PARA, SHQIPTARIA PO VARFËROHET
POLITIKANËT,KENGETARET, BIZNESMENËT SHQIPTARË PO DERDHIN PARA, SHQIPTARIA PO VARFËROHET
Nga Xhemaledin Salihu/Kohëve të fundit po ndodhin dukluri negative shoqërinë shqiptarepo ndodhin dasma tëmëdhafinanciaretë politikanëvekëngëtarëvebiznesmenëveshqiptarëku po derdhen paratë mëdha,ndërsapopullata shqiptare në varfëri shumë të madhe.
Dy skajshmërinjëra e politikanëve,këngëtarëvebiznesmenëve shqiptarë që po derdhin pa hesap e llogari para në dasmatsynetitëfejesat e fëmijëve tëetyrendërsa në anën tjetër tëvarfërit shqiptarëjo qënuk kanë para për këto fejesamartesa të fëmijëve tëvet, por nuk kanë as elementare për ekzistencë përjetë.
Prady ekstreme që nuk përkojnë me kohën, në të cilënjetojmëështë formuar njëklasëmilionerësh:politikanëbiznismenëkëngëtarë dheklasa milionëshe varfanjakëshshqiptarë që nuk kanëmjete elementare për ekzistencëndërsa sipas meje nukka klasë tëmesme, ku bëjnë pjesë shqiptarët.
Këto ndasi me brengosin shumë dhe më bëjnë të pyes:thua gjithë kjo pasuri e klasësmilionerëshe është e ndershme karshi klasës varfanjakebesoj, e cilakontribuoi edhe nëpasurimin e klasës milionerëshe, duke I përkrahur politikanët në politikë, duke dhënëparat e fundit për dasmafejesatsynetitekukëngëtarët pasurohen dhe ku biznesmenët pasurohennëkurriz të varfanjakëve.
Në klasën milionerëshekohëve të fundit mund tëradhiten edhe disa humanista që po krijojnëpasurimarramendëse dhe po e zhvillojnë aktivitetin humanist.
Krejt kjo ndasi klasash qëndron në shoqërinë tonëshqiptareedhepse prap klasa milionerëshjeton nëkurriz të klasës varfanjake.Këta janëata që i votojnëpolitikanët e korruptuar, me krime, me hajnii mbajnëkëngëtarët, duke i dhuruar para të majme në dasmatvarfanjakedhe duke hyr në borxhe të mëdhavetëm e vetëm për t’i kënaq apetitet e këngëtarëvedhemëhallësi mbajnë humanistat e mëdhenjë, duke idhënë edhe qindarkën e funditnë emërtë humnizmitsepse i varfuri është me humanist dhe dorëdhënës.
Këtë situatësipas historisë nuk e kishim as nëshoqërinë skllavopronareas në shoqërinëfeudaleas në socializëmtashti kur duhet të jemi më të pasur përjetëvarfëria polajmërohet skajmërisht te Shqiptarëtdhe në kudo në Shqiptari.
Edhe kjo ndarje brengos çdo njeri të logjikshëmtëarsyeshëmata që mbajnë pozitatata qëkanë paraderdhin para në luksin e tyre pa kurrfarë hezitimisepsenuk qajnë kokën përvarfanjakëtedhepse këta ivendosën në klasën e milionerëve.

Deri kur kështu!?Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk April 17, 2019 4:31 pm ne Kurioz. ne link https://lajme.mk/?p=141673
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit