Siljanovska: Pushteti të mos koncentrohet në një parti

Siljanovska: Pushteti të mos koncentrohet në një parti

Siljanovska: Pushteti të mos koncentrohet në një parti
Siljanovska: Pushteti të mos koncentrohet në një parti

Kandidatja opozitare për presidente shteti, Godana Siljanovska Davkova e mbështetur nga VMRO-DPMNE-ja dhe koalicioni, tha se karakteri i saj mund të krahasohet me një kaktus. Kështu ajo shprehi ambicjet e saja për punë dhe për të udhëheq shtetin. Siljanovska është e patolerueshme që të bëhet koncentrim total i pushtetit në një parti të vetme duke kërkuar që presidenti të i takojë opozitës.Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk April 17, 2019 4:50 pm ne Lajme. ne link https://lajme.mk/?p=141722
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit