Auto Draft

Anulohet seanca për rastin “Dhuna në Qendër”, Janakievski në dy seanca njëkohësisht

Auto Draft
Auto Draft
Gjykata Themelore Shkupi 1 ka anuluar seancën e sotme për rastin “Dhuna në Qendër”. Shkak për këtë anulim të procesit ka qenë që ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakievski është akuzuar edhe në lëndën tjetër të PSP-së “TNT”.

Gjykatësi Dushan Josifov si dhe Ognen Stavrev i kanë caktuar seancat në kohë të njëjtjë./AlsatBehu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk May 15, 2019 12:39 pm ne Lajme. ne link https://lajme.mk/?p=146155
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit

Leave a Reply

Your email address will not be published.