Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane!

Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane!

Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane!
Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane!
Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane![/caption]

Policia zvicerane ka arrestuar reperen e njohur kosovare, Loredana Zefin.
Autoritetet e drejtësisë kanë konfirmuar se ajo dyshohet për mashtrim. Loderana është prangosur në shtëpinë e saj në Luzern.

“Prokuroria e Shtetit ka nisur një hetim për mashtrim të dyshuar në shumën prej 900.000 franga zvicerane”, ka deklaruar zëdhënësi Simon Kopp për 20 minute.

Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane!
Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane!
Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane![/caption]

Sipas hulumtimit të gazetës zvicerane, Loredana dhe vëllai i saj kanë mashtruar një qift.
Bëhet fjalë për Petran (52 vjeçare) dhe Hans Z. (53 vjeçar) të cilët thellësisht janë futur në borxh dhe kanë humbur pasurinë e tyre.

Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane!
Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane!
Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane![/caption]

Ndryshe,reperja Loredana është bashkëshorjta e reperit nga Ferizaj, Mozzik./Indeksonline

Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane!
Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane!
Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane![/caption]
Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane!
Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane!
Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane![/caption]
Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane!
Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane!
Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane![/caption]
Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane!
Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane!
Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane![/caption]
Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane!
Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane!
Arrestohet reperja e njohur kosovare, akuzohet për vjedhjen e 900.000 frangave zvicerane![/caption]

Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk May 8, 2019 9:39 am ne Lajme, ShowBiz. ne link https://lajme.mk/?p=145488
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit

Leave a Reply

Your email address will not be published.