Avokati maqedonas: “Lagja e Trimave” nuk përbën akt terrorist

Avokati maqedonas: “Lagja e Trimave” nuk përbën akt terrorist

Avokati maqedonas: “Lagja e Trimave” nuk përbën akt terrorist
Avokati maqedonas: “Lagja e Trimave” nuk përbën akt terrorist

Njëri nga avokatët mbrojtës të Grupit të Kumanovës, Elenko Milanov theksoi se rasti i 9 majit në Kumanovë me grupin e Kumanovës nuk përbën akt terrorist. Ai këtë e theksoi sot në seancën e hapur ku Gjykata e Apelit do të vendos për ankesat e të dënuarve.
“Është jokontestuese se bëhet fjalë për një ngjarje të rëndë, por kjo nuk është terrorizëm.Nuk është terrorizëm sepse policia në Lagjen e Trimave kreu aksion kontrolli dhe nuk bëhet fjalë për akt ndaj ndonjë institucioni. Personat rezistuan, por ka pasur edhe raste tjera kur ka pasur rezistencë ndaj policisë, por nuk është quajtur terrorizëm”, theksoi Milanov. (INA)Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk May 17, 2019 11:00 am ne Lajme. ne link https://lajme.mk/?p=146391
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit

Leave a Reply

Your email address will not be published.