E tmerrshme: Flora Brovina publikon fotografinë se si serbët e dhunonin një grua kosovare

E tmerrshme: Flora Brovina publikon fotografinë se si serbët e dhunonin një grua kosovare

E tmerrshme: Flora Brovina publikon fotografinë se si serbët e dhunonin një grua kosovare
E tmerrshme: Flora Brovina publikon fotografinë se si serbët e dhunonin një grua kosovare
E tmerrshme: Flora Brovina publikon fotografinë se si serbët e dhunonin një grua kosovare[/caption]

Flora Brovina, posedon një dëshmi që do ta paraqes për krimet serbe në Kosovë, e ku shihet një grua duke u dhunuar nga serbët.
Në po këtë foto, prapa gruas ku po përdhunohet ajo janë familjarët e saj, raporton KTV.
Brovina ka thënë se kjo grua është ende gjallë dhe është e gatshme të dëshmojë për këtë rast dhe i njeh ata që e kanë dhunuar.
Flora Brovina është arrestuar në kohën e luftës nga forcat serbe.
Për afro dy vjet Brovina ishte maltretuar nëpër burgjet serbe, duke u bërë atëbotë njëra ndër gratë më të njohura të burgosura në botë.

E tmerrshme: Flora Brovina publikon fotografinë se si serbët e dhunonin një grua kosovare
E tmerrshme: Flora Brovina publikon fotografinë se si serbët e dhunonin një grua kosovare


Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk May 16, 2019 12:17 pm ne Lajme, Rajoni. ne link https://lajme.mk/?p=146251
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit

Leave a Reply

Your email address will not be published.