Edhe një shtet miraton Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

Edhe një shtet miraton Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

Edhe një shtet miraton Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO
Edhe një shtet miraton Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

Parlamenti i Letonisë miratoi anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO. Siç thonë nga atje, sot është miratuar draft-ligji me të cilën ratifikohet protokolli për pranimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në Aleancë.
“NATO siguron mbrojtje dhe siguri për gati një miliardë qytetarë në Evropë dhe Amerikën e Veriut. Me pranimin e Maqedonisë së Veriut, do të ketë 30 shtete anëtare, të gjitha gati për të mbrojtur njëri-tjetrin. Pranimi i Maqedonisë së Veriut në Aleancë gjithashtu pritet të kontribuojë në forcimin e sigurisë rajonale dhe euroatlantike, tha Richard Coles, kryetar i Komitetit të Punëve të Jashtme përgjegjës për draft ligjin në Saima.
Këtë informacion në “Twitter” u botua gjithashtu nga Misioni i Letonisë në NATO.Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk May 17, 2019 10:30 am ne Bota. ne link https://lajme.mk/?p=146366
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit

Leave a Reply

Your email address will not be published.