Gjakova dorëzon padi ndaj serbëve për krime lufte ’98-’99

Gjakova dorëzon padi ndaj serbëve për krime lufte ’98-’99

Gjakova dorëzon padi ndaj serbëve për krime lufte ’98-’99
Gjakova dorëzon padi ndaj serbëve për krime lufte ’98-’99

Zyra për mbledhjen dhe dokumentimin e dokumenteve të krimeve të luftës në Komunën e Gjakovës gjatë periudhës 1998-1999, sot do të dorëzojë kontingjentin e njëmbëdhjetë të padive të bëra nga qytetarët e kësaj komune, ndaj serbëve të dyshuarëve për krime lufte.
Bashkangjitur padive të qytetarëve, do të dorëzohen dëshmitë, dokumentet e gjetura të policisë, ushtrisë dhe paramilitarëve serbë, të cilët kanë operuar në këtë Komunë.
Dorëzimi i padive dhe dokumenteve do të bëhet në Prokurorinë Speciale në Prishtinë, në Departamentin për Krime Lufte, në ora 10:30.Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk May 17, 2019 11:10 am ne Lajme, Rajoni. ne link https://lajme.mk/?p=146413
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit

Leave a Reply

Your email address will not be published.