Grupi i Kumanovës kërkon hetim ndërkombëtar

Grupi i Kumanovës kërkon hetim ndërkombëtar

Grupi i Kumanovës kërkon hetim ndërkombëtar
Grupi i Kumanovës kërkon hetim ndërkombëtar
Me kërkesën për hetim ndërkombëtar dhe me atmosferë të tensionuar të akuzuarit për rastin Lagja e Trimave lëshuan seancën gjyqësore. Kërkesat e tyre i lexuan para trupit gjykues ndërsa i akuzuari Valdet Zekaj dhe Genc Sefaj ishin më të zëshmit.
Kërkesat e tyre janë në fotografitë më poshtë.

Grupi i Kumanovës kërkon hetim ndërkombëtar
Grupi i Kumanovës kërkon hetim ndërkombëtar
Grupi i Kumanovës kërkon hetim ndërkombëtar
Grupi i Kumanovës kërkon hetim ndërkombëtar
Grupi i Kumanovës kërkon hetim ndërkombëtar
Grupi i Kumanovës kërkon hetim ndërkombëtar
Grupi i Kumanovës kërkon hetim ndërkombëtar
Grupi i Kumanovës kërkon hetim ndërkombëtar
Grupi i Kumanovës kërkon hetim ndërkombëtar
Grupi i Kumanovës kërkon hetim ndërkombëtar


Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk May 16, 2019 12:35 pm ne Lajme. ne link https://lajme.mk/?p=146287
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit

Leave a Reply

Your email address will not be published.