Kamionit i del goma dhe përfundon drejt e në makinë (FOTO)

Kamionit i del goma dhe përfundon drejt e në makinë (FOTO)

Kamionit i del goma dhe përfundon drejt e në makinë (FOTO)
Kamionit i del goma dhe përfundon drejt e në makinë (FOTO)
Një shofer është quajtur “personi më fatlum në botë” pasi një gomë e cila erdhi nga një kamion, u përplas në makinën e tij në autostradën M6 në Angli.
Goma u shkëput nga një HGV, kaloi pengesën qëndrore dhe u përplas në xhamin e Peugeot.
Policia e Lanashire të Anglisë, tha se djali i shoferit kishte dashur të udhëtonte me të por fatmirësisht ai nuk e mori me vete. Supozohej se ai do ishte ulur pikërisht aty.
Shoferi lëndoi shpatullën por doli me lëndime të lehta, deklaroi Policia Rrugore e Lanashire.

Kamionit i del goma dhe përfundon drejt e në makinë (FOTO)
Kamionit i del goma dhe përfundon drejt e në makinë (FOTO)
Kamionit i del goma dhe përfundon drejt e në makinë (FOTO)
Kamionit i del goma dhe përfundon drejt e në makinë (FOTO)
Kamionit i del goma dhe përfundon drejt e në makinë (FOTO)
Kamionit i del goma dhe përfundon drejt e në makinë (FOTO)
Kamionit i del goma dhe përfundon drejt e në makinë (FOTO)
Kamionit i del goma dhe përfundon drejt e në makinë (FOTO)
Kamionit i del goma dhe përfundon drejt e në makinë (FOTO)
Kamionit i del goma dhe përfundon drejt e në makinë (FOTO)


Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk May 21, 2019 11:02 am ne Bota. ne link https://lajme.mk/?p=146558
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit

Leave a Reply

Your email address will not be published.