Komuna e Tuzit prezanton tre projekte me rëndësi për zhvillimin e Malësisë

Komuna e Tuzit prezanton tre projekte me rëndësi për zhvillimin e Malësisë

Komuna e Tuzit prezanton tre projekte me rëndësi për zhvillimin e Malësisë
Komuna e Tuzit prezanton tre projekte me rëndësi për zhvillimin e Malësisë

Komuna e sapo formuar e Tuzit, paraqet tre projekte me vlerë mbi 11 milionë euro, tejet të rëndësishme për zhvillimin e Malësisë.
Siç kumtohet nga Komuna e Tuzit, fjala është për rikonstruimin dhe ndërtimin e rrugës Dinoshë- Cem i Trieshit, me gjatësi ( 17.3 km), ndërtimin e rreth-rrotullimit përballë Kishës Katolike, në Tuz, si dhe për fazën e parë të bulevardit Tuz-Podgoricë, me gjatësi (4 km).
Tenderët për realizimin e këtyre projekteve janë përfunduar dhe janë përzgjedhë kompanitë që do të realizojnë punimet!
Siç kumtohet nga Komuna, do të realizohen edhe projekte të tjera të rëndësishme infrastrukturore me vlera milionëshe, që do përmirësojnë kushtet e jetës për të gjithë qytetarët e Malësisë!Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk May 17, 2019 11:12 am ne Lajme, Rajoni. ne link https://lajme.mk/?p=146420
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit

Leave a Reply

Your email address will not be published.