Skandaloze, testi përplot gabime gjuhësore në detyrën e gjuhës shqipe

Skandaloze, testi përplot gabime gjuhësore në detyrën e gjuhës shqipe

Skandaloze, testi përplot gabime gjuhësore në detyrën e gjuhës shqipe
Skandaloze, testi përplot gabime gjuhësore në detyrën e gjuhës shqipe
“Mësimet e Diolës” ka shpërndarë në Facebook një pjesë të testit kombëtar, detyrë që i nënshtrohen çdo vit nxënësit e Kosovës.

Në një detyrë nga lënda e gjuhës shqipe kjo pjesë e testit është përplot me gabime drejtshkrimore dhe teknike. Madje fjalët janë të shkruara njësh. të pandara me hapësirë mes tyre.

Ky test ka irrituar njohësit e gjuhës shqipe.

Për më shumë shikojeni dhe binduni.

Skandaloze, testi përplot gabime gjuhësore në detyrën e gjuhës shqipe
Skandaloze, testi përplot gabime gjuhësore në detyrën e gjuhës shqipe


Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk May 15, 2019 12:40 pm ne Lajme. ne link https://lajme.mk/?p=146161
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit

Leave a Reply

Your email address will not be published.