6 humbje jete dhe 179 të rinj me koronavirus në tre ditët e fundit

Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut bën me dije se në tre ditët e fundit (nga data 09.09 deri më 11.09.2022):

Janë bërë 1.286 analiza dhe janë regjistruar 179 raste të reja me COVID-19: Shkup – 94, Manastir – 16, Kumanovë – 11, Prilep, Kavadar, Veles dhe Negotinë – 6, Shtip dhe Dellçevë – 5, Ohër dhe Koçan – Nga 4, Tetova dhe Berova – 3, Gostivari dhe Kriva Pallanka – nga 2, Strumicë, Resnja, Radovishi, Vallandova, Kratovë dhe Demir Hisar – nga 1.

Nga numri i përgjithshëm i pozitivëve (179), janë regjistruar 36 riinfeksione, ndërsa janë regjistruar 347 të shëruar.

Gjatë 3 ditëve të fundit (09.09 – 11.09.2022) janë raportuar 2 persona të vdekur, nga një person nga Shkupi (79 vjeç) dhe Vallandova (86 vjeç).

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 2.158.164 testime për COVID-19. Numri total i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 341.583, numri i të shëruarve është 331.213. Numri i të vdekurve është 9.512, ndërsa numri i r..

Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut bën me dije se në tre ditët e fundit (nga data 09.09 deri më 11.09.2022):

Janë bërë 1.286 analiza dhe janë regjistruar 179 raste të reja me COVID-19: Shkup – 94, Manastir – 16, Kumanovë – 11, Prilep, Kavadar, Veles dhe Negotinë – 6, Shtip dhe Dellçevë – 5, Ohër dhe Koçan – Nga 4, Tetova dhe Berova – 3, Gostivari dhe Kriva Pallanka – nga 2, Strumicë, Resnja, Radovishi, Vallandova, Kratovë dhe Demir Hisar – nga 1.

Nga numri i përgjithshëm i pozitivëve (179), janë regjistruar 36 riinfeksione, ndërsa janë regjistruar 347 të shëruar.

Gjatë 3 ditëve të fundit (09.09 – 11.09.2022) janë raportuar 2 persona të vdekur, nga një person nga Shkupi (79 vjeç) dhe Vallandova (86 vjeç).

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 2.158.164 testime për COVID-19. Numri total i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 341.583, numri i të shëruarve është 331.213. Numri i të vdekurve është 9.512, ndërsa numri i rasteve aktive është 858. (INA)

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey