71-vjeçari shqiptar bëhet ‘yll’ duke vallëzuar me këngë rap

Gjyshi më i famshëm shqiptar, 71-vjeçari bëhet ‘yll’ duke vallëzuar me këngë rap.

Ditën e nisin me këngë e valle.

Bruno Kuci bashkë me gjyshin e tij, Rapi Kuci nga Shqipëria pothuajse çdo ditë realizojnë video së bashku dhe i postojnë në Tik-Tok.

Fakti se ai është 71-vjeçar dhe vallëzon më këngë rap, bëri që menjëherë të bëhet i njohur, dhe për këtë, ai është shumë i lumtur.

Madje edhe në rrugë merr dashuri të pafund nga njerëzit.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey