8 maji është shpallur si datë për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare?

Shkup, 20 nëntor – “Mendoj se ka hapësirë ​​të mjaftueshme për organizimin e zgjedhjeve në maj, në mandatin e tyre të rregullt dhe për qëndrimet përfundimtare të partive politike do të informojmë kur të arrihet një konsensus më i gjerë brenda Kuvendit”, tha sot Kovaçevski. Ndryshe, sipas orarit për dy...

Nëntor 20, 2023 - 21:30
 0  7
8 maji është shpallur si datë për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare?
Shkup, 20 nëntor – “Mendoj se ka hapësirë ​​të mjaftueshme për organizimin e zgjedhjeve në maj, në mandatin e tyre të rregullt dhe për qëndrimet përfundimtare të partive politike do të informojmë kur të arrihet një konsensus më i gjerë brenda Kuvendit”, tha sot Kovaçevski. Ndryshe, sipas orarit për dy...