9 dështimet e Ali Ahmetit

Arsim Sinani

Nëntë dështime të Ali Ahmetit nga 9 milion ndër vite.

1.Nuk ka ligj për ish pjesëtarët e UÇK-së
2.Gjuha shqipe nuk është zyrtare në tërë vendin 3.Ska decentralizim fiskal në komunat shqiptare 4.Diskriminim në arsim e kulturë
5.Regjistrim jo real i shqiptarëve
6.Mos raportim për Implementimin e Marrëveshjes së Ohrit
7. Raste pafund të montuara dhe gjyqësia monoetnike
8. Politika të gabuara kundrejt shqiptarëve
9. Keq përfaqësim adekuat në institucione

*postim në facebook

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey