A e dini se cilat janë profesionet më të paguara në Maqedoninë e Veriut?

Enti Shtetëror i Statistikave (ESSH) shpalli pagat mesatare më të larta neto që janë paguar në maj në Maqedoninë e Veriut. Në sektorin e programimit kompjuterik, konsulencës dhe aktiviteteve përkatëse, The post A e dini se cilat janë profesionet më të paguara në Maqedoninë e Veriut? appeared first on FLAKA.

Korrik 31, 2023 - 00:20
 0  11
A e dini se cilat janë profesionet më të paguara në Maqedoninë e Veriut?

Enti Shtetëror i Statistikave (ESSH) shpalli pagat mesatare më të larta neto që janë paguar në maj në Maqedoninë e Veriut. Në sektorin e programimit kompjuterik, konsulencës dhe aktiviteteve përkatëse,

The post A e dini se cilat janë profesionet më të paguara në Maqedoninë e Veriut? appeared first on FLAKA.