A është Kiara Tito supersticioze në shtatzëni?

Kiara Tito ditën e djeshme na prezantoi me ndryshimin që ajo kishte bërë në pamjen e saj. Ajo dje ka postuar një foto me ndjekësit ku duket që i ka prerë dhe i ka ërrësuar flokët. Menjëherë pas këtij ndryshimi, Kiara ka marrë shumë mesazhe që e kritikojnë për këtë veprim pasi sipas tyre nuk […] The post A është Kiara Tito supersticioze në shtatzëni? appeared first on InfoShqip.com.

Nëntor 30, 2023 - 22:30
 0  8
A është Kiara Tito supersticioze në shtatzëni?

Kiara Tito ditën e djeshme na prezantoi me ndryshimin që ajo kishte bërë në pamjen e saj. Ajo dje ka postuar një foto me ndjekësit ku duket që i ka prerë dhe i ka ërrësuar flokët.

Menjëherë pas këtij ndryshimi, Kiara ka marrë shumë mesazhe që e kritikojnë për këtë veprim pasi sipas tyre nuk duhet t’i presësh flokët gjatë shtatzënisë.

“Nuk bën t’i presësh flokët kur je shtatzënë.”

“Bën t’i presësh thjesht s’të ecën floku tamam, nuk rritet sepse e kam provuar vetë, pastaj ti si të duash.” shkruan ajo.

The post A është Kiara Tito supersticioze në shtatzëni? appeared first on InfoShqip.com.