A ka një afat procedural për votimin e ndryshimeve kushtetuese?

Shkup, 1 gusht – Opozita VMRO DPMNE kërkon që seanca për votimin e ndryshimeve kushtetuese të caktohet menjëherë, pa anashkaluar procedurën parlamentare. Kryetari i partisë Hristijan Mickoski, pas koordinimit me grupin parlamentar, konfirmoi qëndrimin se nuk do të ketë ndryshime kushtetuese nën diktimin bullgar dhe do të respektohet vullneti i... The post A ka një afat procedural për votimin e ndryshimeve kushtetuese? appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

shtator 2, 2023 - 00:00
 0  11
A ka një afat procedural për votimin e ndryshimeve kushtetuese?

Shkup, 1 gusht – Opozita VMRO DPMNE kërkon që seanca për votimin e ndryshimeve kushtetuese të caktohet menjëherë, pa anashkaluar procedurën parlamentare. Kryetari i partisë Hristijan Mickoski, pas koordinimit me grupin parlamentar, konfirmoi qëndrimin se nuk do të ketë ndryshime kushtetuese nën diktimin bullgar dhe do të respektohet vullneti i...

The post A ka një afat procedural për votimin e ndryshimeve kushtetuese? appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..