A ka pasur kamera vëzhgimi në spitalin kovid në Tetovë, flet koordinatori i Qendrës

Regjistrimet nga kamerat e vëzhgimit të vendosura në qendrën covid të djegur në Tetovë i janë dorëzuar Prokurorisë, tha në përgjigje të pyetjes së një gazetari koordinatori i qendrës për covid, Gezim Nuredini. Ai shtoi se kishte zjarrfikës në qendër.

“Ka kamera vëzhgimi, nga ana dhe nga përpara, dhe materialet i janë dorëzuar prokurorit publik,” tha Nuredini.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey