A mund të shkaktojë COVID-i humbje të dëgjimit? Çfarë thonë ekspertët

Çfarë duhet të dini për humbjen e dëgjimit të lidhur me COVID-in? Ekspertët e kanë analizuar këtë simptomë të mundshme më pak të njohur lidhur me infeksionin me këtë virus. Studiuesit e kanë hulumtuar lidhjen midis COVID-19 dhe humbjes së dëgjimit. Gati katër vjet prej COVID-19 fillimisht kryesoi titujt, tashmë dihet... The post A mund të shkaktojë COVID-i humbje të dëgjimit? Çfarë thonë ekspertët appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

shtator 21, 2023 - 08:40
 0  11
A mund të shkaktojë COVID-i humbje të dëgjimit? Çfarë thonë ekspertët

Çfarë duhet të dini për humbjen e dëgjimit të lidhur me COVID-in? Ekspertët e kanë analizuar këtë simptomë të mundshme më pak të njohur lidhur me infeksionin me këtë virus. Studiuesit e kanë hulumtuar lidhjen midis COVID-19 dhe humbjes së dëgjimit. Gati katër vjet prej COVID-19 fillimisht kryesoi titujt, tashmë dihet...

The post A mund të shkaktojë COVID-i humbje të dëgjimit? Çfarë thonë ekspertët appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..