A u bë ndarja me burrin për pasaportë, flet Armonda dhe bën deklaratën e papritur

Ndarje për pasaportë? Armonda flet, bën deklaratën e papritur.

Një prej çifteve më të komentuara të rrjetit, Flamuri dhe Armonda së fundmi ishin në fokus për ndarjen.

Pas disa javëve nga momenti kur ky detaj u bë publik, një foto e ripostuar bashkë la të nënkuptohej se janë ribashkuar.

Por, mesa duket, gjërat nuk qenkan ashtu si mendohej.

Në një intervistë ekskluzive për Prive, Armonda ka dhënë versionin e saj të historisë.

Mes tjerash ajo ka sqaruar pjesën e ‘ndarjes pasi Flamuri mori pasaportën zvicerane’.

Të gjitha detajet e krizës së një prej çifteve më të pëlqyera të rrjetit, i gjeni të plota në vijim.

Ndarje për pasaportë? Armonda flet, bën deklaratën e papritur.

Një prej çifteve më të komentuara të rrjetit, Flamuri dhe Armonda së fundmi ishin në fokus për ndarjen.

Pas disa javëve nga momenti kur ky detaj u bë publik, një foto e ripostuar bashkë la të nënkuptohej se janë ribashkuar.

Por, mesa duket, gjërat nuk qenkan ashtu si mendohej.

Në një intervistë ekskluzive për Prive, Armonda ka dhënë versionin e saj të historisë.

Mes tjerash ajo ka sqaruar pjesën e ‘ndarjes pasi Flamuri mori pasaportën zvicerane’.

Të gjitha detajet e krizës së një prej çifteve më të pëlqyera të rrjetit, i gjeni të plota në vijim.

Loading...