AAK prezanton 13 kandidatë për kryetarë të komunave

Këta janë 13 kandidatët e AAK-së për kryetarë të komunave.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës është duket u përgatitur për zgjedhjet lokale që do të mbahen më 17 tetor të këtij viti.

Deri më tani brenda AAK-së janë miratuar nga Këshilli Drejtues 13 kandidatë.

AAK-ja do të garojë në të gjitha komunat me shumicë shqiptare, përpos në Hanin e Elezit.

Më poshtë mund të gjeni listën e plotë të kandidatëve të AKK-së dhe komunat përkatëse:

Agron Kuçi – Junik

Ardian Gjini – Gjakovë

Ali Krasniqi – Obiliq

Bali Muharremaj – Suharekë

Bashkim Ramosaj – Deçan

Bekë Berisha – Istog

Besnik Tahiri – Podujevë

Daut Haradinaj – Prishtinë

Faton Jakupi – Kamenicë

Mensut Ademi – Vushtrri

Rrustem Berisha – Pejë

Smajl Latifi – Rahovec

Zenun Elezaj – Klinë

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey