Abbott uron Pashkët në tri gjuhët zyrtare në vend

Ambasadori i Britanisë në Kosovë uron Pashkët në tri gjuhët zyrtare në vend.

Ambasadori i Britanisë në Kosovë, Nicholas Abbott ka uruar të gjithë besimtarët që sot festojnë Pashkët.

Abbott urimin e bëri në tri gjuhët zyrtare të Kosovës në shqip, serbisht dhe në gjuhën angleze.

Urimi i plotë i Abbott:

Urimet e mia të përzemërta për të gjithë ju në Kosovë, që sot festoni të Dielën e Pashkëve.

Moje najbolje želje svima na Kosovu koji danas slave Uskrs.

My best wishes to all those in Kosovo who are celebrating Easter Sunday today.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey