Abdixhiku: Asnjëherë në histori qeveria s’ka pasur investime kapitale vetëm 11%

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës Lumir Abdixhiku, e ka kritikuar kryeministrin e Kosovës Albin Kurti, për qeverisjen e tij gjatë këtyre tre vjetëve. Abdixhiku foli rreth investimeve kapitale të qeverisë, ku tha se asnjëherë në histori nuk kanë vetëm 11 përqind. “Në deklarimin e qeverisë dhe të kryeministrit thuhet se është rritur në nivel […]

Prill 24, 2024 - 01:00
 0  5
Abdixhiku: Asnjëherë në histori qeveria s’ka pasur investime kapitale vetëm 11%
abdixhiku:-asnjehere-ne-histori-qeveria-s’ka-pasur-investime-kapitale-vetem-11%

abdixhiku:-asnjehere-ne-histori-qeveria-s’ka-pasur-investime-kapitale-vetem-11%

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës Lumir Abdixhiku, e ka kritikuar kryeministrin e Kosovës Albin Kurti, për qeverisjen e tij gjatë këtyre tre vjetëve.

Abdixhiku foli rreth investimeve kapitale të qeverisë, ku tha se asnjëherë në histori nuk kanë vetëm 11 përqind.

“Në deklarimin e qeverisë dhe të kryeministrit thuhet se është rritur në nivel rekord numri i investimeve kapitale. 550 milionë euro. Por, a e din se çka bëjnë ata në këtë 550 milionësh i llogarisin edhe 230 milionë euro të komunave”, tha Abdixhiku.

“Po i heqim për pak komunat, dhe po e marrim vlerën e investimeve kapitale nga Qeveria. Sipas raporteve të Ministrisë së Financave, brenda vitit të kaluar kanë qenë vetëm 348 milionë euro”, tha ai në Rubikon të Klan Kosovës.