Abdul-Selam Selami me apel organeve kompetente: Mos mendoni se do e harojm zbardhni rastin sa më shpejt!

Abdul-Selam Selami i cili humbi motrën dhe dhëndrin në tragjedin me Autobusin në Bullgari përmes një statusi në profilin e tij në Facebook ju bën Apel organeve kompetente:

Ky mëngjes i sodit para 1 viti ishte mëngjesi më i rënd që mund ta përjeton një trup njeriu,ishte mëngjes i errët për mua, familjen time si dhe familjarët e 45 engjujve tjerë që humbën jetën në aksidentin tragjik në Bulgari!
Dita ditës dhimbja më e rëndë për juve motër dhe dhëndër, u takofshim aty ku është jeta e përhershme dhe Xheneti të jetë vendëtakimi jonë i ardshëm!
Organeve kompetente për zbardhjen e rastit si në shtetin tonë ashtu edhe në Bulgari ju bëj APEL sa më shpejt ta zbardhin rastin dhe në asnjë mënyrë mos të mendojn se NE familjarët do i harojm si dhe mos të luajn me ndjenjat tona!

Abdul-Selam Selami i cili humbi motrën dhe dhëndrin në tragjedin me Autobusin në Bullgari përmes një statusi në profilin e tij në Facebook ju bën Apel organeve kompetente:

Ky mëngjes i sodit para 1 viti ishte mëngjesi më i rënd që mund ta përjeton një trup njeriu,ishte mëngjes i errët për mua, familjen time si dhe familjarët e 45 engjujve tjerë që humbën jetën në aksidentin tragjik në Bulgari!
Dita ditës dhimbja më e rëndë për juve motër dhe dhëndër, u takofshim aty ku është jeta e përhershme dhe Xheneti të jetë vendëtakimi jonë i ardshëm!
Organeve kompetente për zbardhjen e rastit si në shtetin tonë ashtu edhe në Bulgari ju bëj APEL sa më shpejt ta zbardhin rastin dhe në asnjë mënyrë mos të mendojn se NE familjarët do i harojm si dhe mos të luajn me ndjenjat tona!

Loading...