Abdush Demiri nga Lëvizja Besa: Sa më keq që është gjendja e shqiptarëve aq më mirë ndjehet BDI-ja

Shkup, 21 korrik – Sa më keq që është gjendja e shqiptarëve aq më mirë ndjehet BDI-ja, kështu e konstaton siutatën politike, Abdush Demiri nga Lëvizja Besa. “Sa më të varfër shqiptarët aq më e pasur BDI-ja dhe Alija!Sa më shumë ikin shqiptarët nga vendlindja aq më komod bëhet hajnia... The post Abdush Demiri nga Lëvizja Besa: Sa më keq që është gjendja e shqiptarëve aq më mirë ndjehet BDI-ja appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

Korrik 22, 2023 - 03:20
 0  11
Abdush Demiri nga Lëvizja Besa: Sa më keq që është gjendja e shqiptarëve aq më mirë ndjehet BDI-ja

Shkup, 21 korrik – Sa më keq që është gjendja e shqiptarëve aq më mirë ndjehet BDI-ja, kështu e konstaton siutatën politike, Abdush Demiri nga Lëvizja Besa. “Sa më të varfër shqiptarët aq më e pasur BDI-ja dhe Alija!Sa më shumë ikin shqiptarët nga vendlindja aq më komod bëhet hajnia...

The post Abdush Demiri nga Lëvizja Besa: Sa më keq që është gjendja e shqiptarëve aq më mirë ndjehet BDI-ja appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..