Adelina ia plasë vajit, kjo është arsyeja

Këngët e saj edhe sot e kësaj dite dëgjohen.

“Ti do të martohesh”, këngë dikur e kënduar nga këngëtarja e njohur, Adelina Ismaili, ka ardhur tashmë në një version të ri.

Është këngëtari, Egzon Pireci, i cili ka vendosur që ta sjell këtë këngë të shoqëruar edhe me videoklip.

Këtë projekt, Egzoni e promovoi në një mbrëmje në prani të shoqërisë dhe miqve të tij.

Aty ishte edhe Adelina që u shpreh të jetë e emocionuar. Shumë ripërpunime të këngëve, por Adelina tha se ky përpunim I pëlqen jashtëzakonisht shumë. Ndryshe, Egzoni tregoi se e dashuron këtë këngë.

Egzon Pireci është për momentin një nga këngëtarët më aktiv me këngë të reja, por edhe ripërpunime të hiteve të vjetra.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey