Ademi: ASh-ja u bë pjesë e klubit të Levicës

Në debatin e sotshëm në Rruga Drejt në Alsat, Arbër Ademi nga BDI-ja, si duket “goditi” Aleancën për Shqiptarët duke thënë se u bënë pjesë e klubit të Levicës, parti e cila ishte dhe është kundër njohjes së Kosovës.

Ademi tha se Ash-ja u bë pjesë e klubit të Levicës duke mos e ditur më pas se çfarë do bëjnë me ç’njohjen e Kosovës.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey