Aderime të reja në Lëvizjen BESA

Në vazhdën e prurjeve të reja, sot Lëvizjes BESA i bashkangjitet Hakim Suma nga Çairi.

Hakimi është magjistër i shkencave juridike dhe momentalisht është udhëheqës sektori në Klinikën e Onkologjisë pranë spitalit shtetëror “Nënë Tereza” në Shkup.

Ai është një nga intelektualët e rinj, ambicioz, punëtor i denjë dhe i përkushtuar. Rrjedh nga një familje patriotike e cila ka sakrifikuar për lirinë dhe barazinë e shqiptarëve.

Lëvizja BESA vazhdon të jetë e hapur për të krijuar hapësirë për kuadrot profesionistë të cilët duan të kontribuojnë aty ku shoqëria ka nevojë.
I dëshirojmë mirëseardhje në familjen e Besës.
Me BESË!

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey