Adili: Ndryshime për emrat shqiptar NUK DO TË KETË

Zulfi Adili

Më duhet të sqaroj opinionin lidhur me emërtimin e rrugëve në qytetin e Shkupit nga ana e administratës së kaluar e cila si për zakon këto tema i shfrytëzon për pikë politike në prag të zgjedhjeve, sikurse ishte edhe rasti me emërtimin e shkollave në Çair, e të cilat emra u bënë zyrtare pas një periudhe të gjatë.

Andaj, duke e ditë këtë lojë, vlerësojmë se duhet të veprojmë me dije dhe guxim, që atë vendim të Këshillit të qytetit të Shkupit, që është sjell në fund të mandatit të cilin Regjistri Qendror nuk po e zbaton, për shkaqe procedurale, ta zgjidhim këtë ngërç.

Aleanca për Shqiptarët do të mbështes çdo zgjedhje ligjore, por ju siguron se nuk do ketë asnjë ndryshim të emrave të ri që do të mbajnë rrugët nga personalitetet apo ngjarjet historike të shqiptarëve.
Ndryshime për emrat shqiptar NUK DO TË KETË

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey