Aggeler thotë se të gjithë e dinë cilët janë aktorët e korruptuar në RMV!

Shkup, 20 nëntor – “Të gjithë e dinë se cilët janë aktorët e korruptuar në vend, shpresoj që institucionet të marrin diçka”, thotë ambasadorja amerikane në RMV, Angela Aggeler, përcjell Telegrafi Maqedoni. “Është interesante se sa herë që emërojmë njerëz për korrupsion në këtë vend, çdo qytetar dhe çdo mik...

Nëntor 21, 2023 - 00:10
 0  4
Aggeler thotë se të gjithë e dinë cilët janë aktorët e korruptuar në RMV!
Shkup, 20 nëntor – “Të gjithë e dinë se cilët janë aktorët e korruptuar në vend, shpresoj që institucionet të marrin diçka”, thotë ambasadorja amerikane në RMV, Angela Aggeler, përcjell Telegrafi Maqedoni. “Është interesante se sa herë që emërojmë njerëz për korrupsion në këtë vend, çdo qytetar dhe çdo mik...