Ahmeti: Bisedimet me ASH-në për hyrje në qeveri janë në fazën fillestare

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti deklaroi sot se, bisedimet me Aleancën për Shqiptarët për hyrjen e mundshme në qeveri, janë ende në fazën fillestare.

Ahmeti theksoi se nuk ka dicka konkrete dhe se akoma nuk është biseduar për poste ministrore, përcjell agjencia e lajmeve INA.

I pyetur se si do të ndikojë hyrja e mundshme e Aleancës në Qeverinë e shumicës parlamentare, ai tha se nëse do të ketë një epilog pozitiv, do të kontribuonte shumë në konstruktivitetin dhe stabilitetin e shumicës parlamentare.

Për shpërndarjen e mundshme të posteve ministrore me hyrjen e Aleancës në Qeveri, ai shtoi se këto tema ende nuk janë diskutuar, sepse bisedimet janë ende në fazën fillestare. (INA)

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti deklaroi sot se, bisedimet me Aleancën për Shqiptarët për hyrjen e mundshme në qeveri, janë ende në fazën fillestare.

Ahmeti theksoi se nuk ka dicka konkrete dhe se akoma nuk është biseduar për poste ministrore, përcjell agjencia e lajmeve INA.

I pyetur se si do të ndikojë hyrja e mundshme e Aleancës në Qeverinë e shumicës parlamentare, ai tha se nëse do të ketë një epilog pozitiv, do të kontribuonte shumë në konstruktivitetin dhe stabilitetin e shumicës parlamentare.

Për shpërndarjen e mundshme të posteve ministrore me hyrjen e Aleancës në Qeveri, ai shtoi se këto tema ende nuk janë diskutuar, sepse bisedimet janë ende në fazën fillestare. (INA)

Loading...