Ahmeti: Ju sjellim më të mirët për Tetovën, ne dijmë

Kryetari i BDI, Ali Ahmeti ka dal me një postim për zgjedhjet për këshillin komunal në Tetovë.

Ja çka shkruan:

Një listë shëmbullore të rinjshë që do ta bën krenare gjithë Tetovën dhe do të sjell realizime të shumë projekteve për tetovarët.

Ne ju dëgjuam dhe vepruam, po sjellim më të mirët nga ne për ju, për Tetovën dhe për tetovarët.

Rrethoni numrin 11 miq, votoni këta vajza dhe djem që do të sjellin gjithë përvojën tonë institucionale për të mos përsëritur lëshime të tilla administrative që kushtojnë shumë. Bashkë për Tetovën 11″.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey