Ahmeti: Kemi përmbysur sisteme! Edhe kur kam qenë në opozitë, kam qenë në pozitë

Lideri i integristëve, Ali Ahmeti në konferencën e sotme për shtyp pas takimit me kryetarin e PDK-së Memli Krasniqi tha se nuk e ka provuar opozitën, dhe se nuk mund të nxjerr konkluzione për funksionim të politikës nga ajo gjendje, përcjell TV21. Ahmeti tha se ka përmbysur sisteme.

“Unë në jetën time nuk kam qenë opozitar, por kam qenë kundër sistemev, kemi qenë të sukssshëm, kemi përmbysur sisteme, por nuk kam pasur rastin në opozitë të jem dhe nuk mund të nxjer ndonjë konkluzion”.

I pyetur për gjendjen aktuale të BDI-së në Tetovë, ku ky subjekt politik është opozitë, Ahmeti tha:

“Unë edhe kur kam qenë do muaj në opozitë, në pozitë kam qenë”, tha Ahmeti.

Lideri i integristëve, Ali Ahmeti në konferencën e sotme për shtyp pas takimit me kryetarin e PDK-së Memli Krasniqi tha se nuk e ka provuar opozitën, dhe se nuk mund të nxjerr konkluzione për funksionim të politikës nga ajo gjendje, përcjell TV21. Ahmeti tha se ka përmbysur sisteme.

“Unë në jetën time nuk kam qenë opozitar, por kam qenë kundër sistemev, kemi qenë të sukssshëm, kemi përmbysur sisteme, por nuk kam pasur rastin në opozitë të jem dhe nuk mund të nxjer ndonjë konkluzion”.

I pyetur për gjendjen aktuale të BDI-së në Tetovë, ku ky subjekt politik është opozitë, Ahmeti tha:

“Unë edhe kur kam qenë do muaj në opozitë, në pozitë kam qenë”, tha Ahmeti.

Loading...